Jawaban dari "29.'are you the owner of this vehicle?'asked the policeman.the policeman asked me whether i……the…"

Diposting pada

Jika anda mau melihat jawaban atas soal 29.’are you the owner of this vehicle?’asked the policeman.the policeman asked me whether i……the owner of that vehicle
a.am
b.was
c.have
d.were
e.have been
30.it is zebra crossing;cars……….stop to let us cross here
a.have to
b.should
c.need to
d.may
e.might
31.’it is being debated by the prime minister’,told john.
john told that it………by the prime minister.
a.was being debated
b.is debated
c.debates
d.is being debated
e.has been being debated
32.the two skiers were killed…….an avalanche
a.at
b.from
c.between
d.on
e.in
33.the professor is seeking to establish the nature of the changes in the ……..of the area since it became industrialized
a.ecologikal
b.ecosystem
c.ecologically
d.ecology
e.ecologist
34.amy is director of a local……..organizatin
a.charitable
b.charitably
c.chairyrity fies
d.charity
e.charities
35.by invanding the generals Meet with the…… of the world’s press.
a.condemned
b.condemnation
c.condemnational
d.condemning
e.condemn
36.she was really a weird,cool,and……..girl
a.a pious
b.a piety
c.piously
d.piety
37.in this term we are focusing on ecosystem,conservation and……..
a.industrialist
b.industry
c.industries
d.industrial
e.deforestation
38.the parliament need to rethink,revise and………
a.reformed
b.reform
c.to reforming
d.reforming
e.to reform
39.the minister education suggested having a standard of healthy life and……the quality of life.
a.improve
b.improved
c.to improving
d.to improve
e.improving
40.the list of the broadcast in this week are breezy,chilly,cool,clear and……
a.dry
b.dried
c.dryly
d.dryness
e.drain​ kamu berada di website yang benar.
Kami punya 2 jawaban dari 29.’are you the owner of this vehicle?’asked the policeman.the policeman asked me whether i……the owner of that vehicle
a.am
b.was
c.have
d.were
e.have been
30.it is zebra crossing;cars……….stop to let us cross here
a.have to
b.should
c.need to
d.may
e.might
31.’it is being debated by the prime minister’,told john.
john told that it………by the prime minister.
a.was being debated
b.is debated
c.debates
d.is being debated
e.has been being debated
32.the two skiers were killed…….an avalanche
a.at
b.from
c.between
d.on
e.in
33.the professor is seeking to establish the nature of the changes in the ……..of the area since it became industrialized
a.ecologikal
b.ecosystem
c.ecologically
d.ecology
e.ecologist
34.amy is director of a local……..organizatin
a.charitable
b.charitably
c.chairyrity fies
d.charity
e.charities
35.by invanding the generals Meet with the…… of the world’s press.
a.condemned
b.condemnation
c.condemnational
d.condemning
e.condemn
36.she was really a weird,cool,and……..girl
a.a pious
b.a piety
c.piously
d.piety
37.in this term we are focusing on ecosystem,conservation and……..
a.industrialist
b.industry
c.industries
d.industrial
e.deforestation
38.the parliament need to rethink,revise and………
a.reformed
b.reform
c.to reforming
d.reforming
e.to reform
39.the minister education suggested having a standard of healthy life and……the quality of life.
a.improve
b.improved
c.to improving
d.to improve
e.improving
40.the list of the broadcast in this week are breezy,chilly,cool,clear and……
a.dry
b.dried
c.dryly
d.dryness
e.drain​. Silakan baca jawaban selengkapnya disini:

29.’are You The Owner Of This Vehicle?’asked The Policeman.the Policeman Asked Me Whether I……the Owner Of That Vehicle
a.am
b.was
c.have
d.were
e.have Been
30.it Is Zebra Crossing;cars……….stop To Let Us Cross Here
a.have To
b.should
c.need To
d.may
e.might
31.’it Is Being Debated By The Prime Minister’,told John.
john Told That It………by The Prime Minister.
a.was Being Debated
b.is Debated
c.debates
d.is Being Debated
e.has Been Being Debated
32.the Two Skiers Were Killed…….an Avalanche
a.at
b.from
c.between
d.on
e.in
33.the Professor Is Seeking To Establish The Nature Of The Changes In The ……..of The Area Since It Became Industrialized
a.ecologikal
b.ecosystem
c.ecologically
d.ecology
e.ecologist
34.amy Is Director Of A Local……..organizatin
a.charitable
b.charitably
c.chairyrity Fies
d.charity
e.charities
35.by Invanding The Generals Meet With The…… Of The World’s Press.
a.condemned
b.condemnation
c.condemnational
d.condemning
e.condemn
36.she Was Really A Weird,cool,and……..girl
a.a Pious
b.a Piety
c.piously
d.piety
37.in This Term We Are Focusing On Ecosystem,conservation And……..
a.industrialist
b.industry
c.industries
d.industrial
e.deforestation
38.the Parliament Need To Rethink,revise And………
a.reformed
b.reform
c.to Reforming
d.reforming
e.to Reform
39.the Minister Education Suggested Having A Standard Of Healthy Life And……the Quality Of Life.
a.improve
b.improved
c.to Improving
d.to Improve
e.improving
40.the List Of The Broadcast In This Week Are Breezy,chilly,cool,clear And……
a.dry
b.dried
c.dryly
d.dryness
e.drain​

Jawaban: #1:
29.a
30.b
31.d
32.b
33.b
34d
35.e
36.a
37.b
38b
39.e
40.a
Jawaban: #2:

Jawaban:

29.A

30.A

31. E

32.B

33. D

34.D

35.B

36.A

37.A

38.B

39.B

40.A

www.reactiongifs.com

avalanche awesome animated gifs giphy avalanches funny reactiongifs

GTA Gaming Archive

www.gtagaming.com

gta gaming avalanche

Rock slide keeping Signal Mountain's W Road blocked at least until

www.timesfreepress.com

road roadblock block rock blocked mountain boulder

* Warning * - Bikini Avalanche

getabikini.com

elaine

World's Most Difficult & Dangerous Peak Will NOT Be Climbed This Year

snowbrains.com

rolf zemp snowbrains beda 8611m fuster

Road roadblock block rock blocked mountain boulder. Gta gaming archive. Avalanche of awesome!