Jika ente sedang mencari jawaban dari soal A Marathon runner runs 30 Km south and 20 Km North in 5 hours.

Calculate:

The distance that the runner covered:

The displacement of the runner

The speed of the runner

The velocity of the runner

An aeroplane pilot plans a trip of 2000 Km from a mysterious city to Surabaya. She said that she wants to arrive at Surabaya at 15.00. If her plane average velocity is 500 km/h, what time should she start her trip?

A motorbike rider accelerates his ride from 10 m/s to 30 m/s in 5 seconds. Determine the acceleration of the motorbike!

A Nascar racer completed 2 laps on a circular track in 2 minutes. If the diameter of the track is 50 meters, calculate:

The speed of the car

The velocity of the car

kamu berada di website yang tepat.

Kami mempunyai 2 jawaban dari A Marathon runner runs 30 Km south and 20 Km North in 5 hours.

Calculate:

The distance that the runner covered:

The displacement of the runner

The speed of the runner

The velocity of the runner

An aeroplane pilot plans a trip of 2000 Km from a mysterious city to Surabaya. She said that she wants to arrive at Surabaya at 15.00. If her plane average velocity is 500 km/h, what time should she start her trip?

A motorbike rider accelerates his ride from 10 m/s to 30 m/s in 5 seconds. Determine the acceleration of the motorbike!

A Nascar racer completed 2 laps on a circular track in 2 minutes. If the diameter of the track is 50 meters, calculate:

The speed of the car

The velocity of the car

. Silakan baca jawaban lebih lanjut disini:

## A Marathon Runner Runs 30 Km South And 20 Km North In 5 Hours.

Calculate:

The Distance That The Runner Covered:

The Displacement Of The Runner

The Speed Of The Runner

The Velocity Of The Runner

An Aeroplane Pilot Plans A Trip Of 2000 Km From A Mysterious City To Surabaya. She Said That She Wants To Arrive At Surabaya At 15.00. If Her Plane Average Velocity Is 500 Km/h, What Time Should She Start Her Trip?

A Motorbike Rider Accelerates His Ride From 10 M/s To 30 M/s In 5 Seconds. Determine The Acceleration Of The Motorbike!

A Nascar Racer Completed 2 Laps On A Circular Track In 2 Minutes. If The Diameter Of The Track Is 50 Meters, Calculate:

The Speed Of The Car

The Velocity Of The Car

**Jawaban: #1:**

あなたは英語でそのようなばかです $$$$$$

**Jawaban: #2:**

**Jawaban:**

**a. The distance that the runner covered: **

** 30 km + 20km = 50km**

**b. The displacement of the runner**

** 30km – 20km = 10km**

**c. The speed of the runner**

** v= 5/t -> 50km / 5h = 10km/hour**

**d. The velocity of the runner**

** v = △x / △t = 10km / 5h =2km/hour**

hope it helps 😀

courtneyhansen.com

hansen royl ch garage courtey lifestyle courtney

www.speedcafe.com

kubica indycar speedcafe

www.jayski.com

enascar iracing nascar jayski fedex dixie homestead

www.pinterest.com

rock kid daytona man

www.hdcarwallpapers.com

nascar hdcarwallpapers

Ford nascar mustang 2021 4k 8k wallpaper. Enascar iracing dixie vodka 150 race results. Enascar iracing nascar jayski fedex dixie homestead